WOKE WOMEN ACTIEWEEK IN DEVENTER: 28 SEPTEMBER TOT 2 OKTOBER 2020

Geplaatst op

WOKE WOMEN IS SPECIAAL OPGERICHT DOOR VROUWEN VOOR VROUWEN.

WOKE WOMEN® is een collectief van getalenteerde vakvrouwen, werkzaam in de wetenschap, geneeskunde en verloskunde. Onze expertise is het vrouwelijk lichaam en alles wat daarmee te maken heeft. WOKE WOMEN® is door vrouwen speciaal voor vrouwen opgericht. Want er is reeds veel kennis beschikbaar om het leven van vrouwen veel beter en leuker te maken, maar dit komt vaak nog onvoldoende bij ons vrouwen terecht. Dat is nu anders. Wij maken ons hard voor een gezondheidszorg die perfect is afgestemd op alle stadia van het vrouw-zijn; van menstruatie en  vruchtbaarheid tot zwangerschap en de overgang. Tenslotte zijn wij de dragers van nieuwe generaties en zijn onze competenties en talenten van groot belang voor de samenleving en economie!

WOKE WOMEN® als initiatief is onderdeel van het APROPOS-II onderzoek van het Erasmus MC dat primair gesubsidieerd wordt door ZonMw. In dit onderzoek wordt gekeken naar het effect van een goede voorbereiding op de zwangerschap op de gezondheid van moeder en kind. ​Met als fundamenteel uitgangspunt de structurele verbetering van het levensgeluk van meisjes en vrouwen en van de kinderen de ze later misschien zullen krijgen. Wij willen voorkomen dat vrouwen onnodig ziek worden, dat ze verkeerde diagnoses en behandelingen krijgen, en dat de kinderen in hun buik onnodig risico’s lopen.

  • Ook de Stentor berichtte over onze actieweek, lees hier het artikel.
  • Volg de activiteiten op Instagram via @Woke_Women_NL
WOKE WOMEN | NEDERLAND

WAT HOUDT DE ACTIEWEEK IN?

Alle leden van de Geboortezorg Salland doen mee aan het onderzoek van Woke Women. Deze week zullen we elke dag een ambassadeur in het zonnetje zetten.

 

Vandaag 28 september in de spotlights, journaliste ANNA VAN DEN BREEMER! In haar populaire opvoedrubriek ‘iedereen doet maar wat’ in de Volkskrant behandelt zij als journaliste en moeder van twee kindjes, wekelijks kwesties waar ouders vandaag de dag mee worstelen. “Alle ouders klungelen maar wat aan” is dan ook de naam van haar boek. Een onmisbaar boek voor alle worstelende ouders (to be) die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Heb jij hem al gelezen? Koop het boek hier.

 

 

WOKE WOMEN | NEDERLAND

LEUKE ACTIES IN DEVENTER

In de lanceringsweek van 28 september worden samen met lokale ondernemers en zorgorganisaties ludieke activiteiten georganiseerd om dit goede doel onder de aandacht te brengen.

  • Kom bijvoorbeeld eens langs bij Brownies & Downies voor een heerlijke brownie (reserveer hier voor B&D) of kom lekker in shape bij vrouwensportschool MOOVZ voor een echte woke-women-workout. MOOVZ biedt groepslessen en persoonlijke begeleiding voor de vrouw. Zijj zijn voor de 3e keer bekroond als Fitnessclub van het Jaar in de gemeente Deventer!
  • Vanaf woensdag is er een gezonde special te krijgen bij SyncOK! Het is ook mogelijk om te bestellen
  • We zetten het boek van schrijfster en journaliste Anna van den Breemer in het zonnetje!
  • Bij Meadow op het Deventer stadsstrand is een speciaal Woke Women IJSje te krijgen! Het moet natuurlijk wel goed weer blijven, anders zijn ze gesloten.
  • Donderdag worden er zadelhoesjes op het station in Deventer verspreid. Ben je in de buurt? Kom je dan gezellig even kletsen met verloskundige Veronique Maas, van Woke Women?

Al deze lokale partners werken mee aan gezondere zwangerschappen en een gezondere toekomstige generatie in Deventer.

WOKE WOMEN | NEDERLAND

#Geboortezorgsalland #Wokewomen #Anno #deEiber #Barenenzo #deKuip #deventerziekenhuis #NavivaKraamzorg #Buikenco #Inspe #verloskundigenRijssenHolten #verloskundigenDeHof

Terug naar het overzicht