Bevalling

De bevalling, het moment waar jullie al zo lang naar toe leven met elkaar. Tijdens de bevalling is een van ons bij jullie aanwezig om jullie hierin te begeleiden en ondersteunen.

Wij willen jullie vertrouwen, geloof en kennis meegeven in het natuurlijke proces van een bevalling. Jullie voorlichten over wat wel en niet normaal is. Hoe een bevalling kan beginnen en wat jullie ongeveer kunnen verwachten. Op vele verschillende manieren krijgen jullie deze informatie toegereikt; schriftelijk, mondeling en door middel van voorlichtingsavonden. Ook laten wij jullie kennismaken met de verschillende zwangerschapscursussen die gegeven worden in Deventer en omgeving. 

Begint jullie bevalling tussen de 37 en 42 weken dan wordt deze door een van ons begeleid. Jullie mogen, mits dit medisch verantwoord is, kiezen waar jullie willen bevallen; Thuis of in het Deventer Ziekenhuis. Het belangrijkste hierbij is dat jullie een plek kiezen die voor jullie veilig en vertrouwd voelt. De veiligheid voor moeder en kind staat voorop.

Meer weten?

Als je vragen hebt over de bevalling of als jullie van tevoren al wat dingen willen doornemen. Kijk dan op  http://deverloskundige.nl/bevalling en lees dit vast door. Of bespreek dit tijdens een van je controles bij ons. Jullie kunnen ons ook bellen 0570-630308 of mailen: info@annodeventer.nl