Onze zorg

Zorgvuldig en Toegankelijk

Als verloskundigen geven wij zorg vanaf het moment dat jullie kinderen willen krijgen tot ongeveer 6 weken na de geboorte van jullie baby. Als aanstaande ouders verdienen jullie betrouwbare en professionele zorg met persoonlijke aandacht waarbij jullie goed geïnformeerd worden. Daar zetten wij ons voor in. Tijdens de verschillende controles zorgen wij dat jullie kennismaken met alle verloskundigen.

Om goede geboortezorg te kunnen geven werken wij intensief samen met andere zorgverleners. Hierbij kunnen jullie denken aan echocentrum Fetura, huisartsen, gynaecologen, kinderartsen, kraamverzorgenden, fysiotherapeuten, chiropractoren, diëtisten, osteopaten, maatschappelijk werkers, relatietherapeuten, psychologen, apothekers en lactatiekundigen.

Voor alle zwangere geldt dat wij hier in Deventer werken met een “shared-care” model. Dit betekent dat iedere zwangere zorg ontvangt van een verloskundige en waar nodig ook van de gynaecoloog. Dit zorgt voor een intensieve samenwerking tussen ons als zorgverleners waarbij wij steeds voor en met jullie overleggen waar jullie de beste zorg kunnen ontvangen.