Praktijklocatie

Wij zijn gehuisvest in Gezondheidscentrum Jozef. Het klooster van het oude Jozef ziekenhuis is omgebouwd tot een modern en sfeervol gezondheidscentrum waarin de oude elementen nog duidelijk zijn terug te zien. Hier vinden jullie alles wat je nodig hebt tijdens een zwangerschap; o.a. een prikpost van het Deventer Ziekenhuis, fysiotherapie, osteopathie, apotheek, diëtist en een huisartsenpraktijk.

In onze praktijkruimte is er dagelijks spreekuur, onze assistente maakt de afspraken hiervoor met jullie. De assistente is iedere werkdag bereikbaar tussen 8:30 en 16:30. Heb je een specifieke vraag voor de verloskundige bel dan tussen 12:30 en 13:00 naar ons telefonisch spreekuur (ma t/m vr). Er is ruime keuze aan verschillende dagen en tijdstippen, waaronder een avondspreekuur. Naast spreekuur houden wij in onze praktijkruimte ook wekelijks een Centering Pregnancy bijeenkomst.

Avondspreekuur:

Iedere donderdag avond is er avondspreekuur.

Spreekuur Gorssel: 

Wij hebben ook een spreekuur locatie in Gorssel. Je vindt ons hier om de week op woensdagmiddag in de Oldenhof, Hoofdstraat 45, Gorssel.

 

Doordat het verloop van een zwangerschap niet te plannen is, maken wij ruimte om extra te komen als dat nodig is. Daardoor kan het voorkomen dat het spreekuur wat uitloopt en je wat langer moet wachten in de wachtkamer. We doen ons best om dit  zoveel mogelijk te beperken. In de wachtkamer staat koffie en thee klaar en liggen verschillende boeken/tijdschriften en flyers om het wachten wat aangenamer te maken.

Ben je zwanger, wil je zwanger worden of hebben jullie een vraag? Bel ons gerust via 0570 – 630 308 of mail naar: info@annodeventer.nl