De praktijk

Persoonlijk en professioneel

Onze visie

Jullie zwangerschap, bevalling en kraamtijd, het zijn unieke en intieme gebeurtenissen. Op deze bijzondere momenten zorgen wij dat jullie je veilig voelen en vertrouwen krijgen in de veranderingen rondom zwangerschap en geboorte. Wij zullen hierbij zorg leveren en ondersteuning bieden die voor jullie nodig is. Jullie eigen wensen en verwachtingen staan hierbij centraal. Een gezonde moeder, een gezond kind en een positieve ervaring om op terug te kijken, is wat wij belangrijk vinden. Voor ons blijft het altijd bijzonder om jullie in deze levens veranderende periode te mogen begeleiden.

Ons team

Wij werken met vijf verloskundigen binnen de praktijk en vinden persoonlijke aandacht en tijd erg belangrijk. Met 2 benen op de grond proberen wij steeds de zorg zoveel mogelijk op jullie situatie af te stemmen. Tijdens de verschillende controles zorgen wij dat jullie kennismaken met alle verloskundigen. Zo treffen jullie bij de bevalling altijd iemand met wie jullie al persoonlijk hebben kennisgemaakt. Wij scholen ons regelmatig bij zodat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en veranderingen binnen de geboortezorg.

Om altijd een ervaren verloskundige te garanderen tijdens vakanties en bijscholing versterken Elleke Vermeulen en Lobke van de Steege ons team van verloskundigen. In ons werk worden wij ondersteund door 2 ervaren praktijkassistentes: Hermien en Angelique.

Je kunt hen dagelijks bereiken van 8:30 tot 16:30. Klik hier om ons beter te leren kennen.

Werkgebied

Onze zorg gaat verder dan de stadsmuren en kades van Deventer. We verzorgen zwangerschapscontroles, bevallingen en kraambedcontroles in de gemeente Deventer en in alle omliggende dorpen zoals Diepenveen, Wesepe, Schalkhaar,  Lettele, de Worp,  Steenenkamer, Epse, Gorssel, Olst en Den Nul. Twijfel je of jullie adres in ons werkgebied valt, neem dan contact met ons op.