Amy Schotting, verloskundige in opleiding

Geplaatst op

Hoi cliënten van verloskundige praktijk Anno

Graag stel ik mij via deze weg aan jullie voor. Mijn naam is Amy Schotting en ben 25 jaar oud. Zelf woon ik in Delft, maar zal nu voor een paar weken in Deventer verblijven. Ik vind het erg leuk om een ander gedeelte van Nederland te mogen ontdekken!

Momenteel ben ik alweer aan het afstuderen aan de Verloskunde Academie Rotterdam. En laat het afstudeerjaar nou net voornamelijk bestaan uit dat waar ik het meest van geniet: stage lopen! Van 7 januari t/m 15 maart mag ik dat doen bij praktijk Anno. Ik heb al mijn voorgaande stages als zeer bijzonder ervaren en heb er dan ook veel zin in om een nieuwe stageperiode in te gaan. Het geeft mij veel voldoening om deze bijzondere tijd van dichtbij te mogen meemaken en mijn zorg daarin zoveel mogelijk aan te kunnen passen aan jullie.

Jullie zullen mij zowel tijdens spreekuren, kraambedcontroles en
de bevalling tegen kunnen komen. Als er enig bezwaar bestaat tegen mijn aanwezigheid bij een van deze gelegenheden, kun je dit natuurlijk altijd aangeven bij een van de verloskundigen.

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Terug naar het overzicht