Afscheid Karin vd Laan

Geplaatst op

Lieve mensen,

Na ruim 16 jaar met veel liefde en toewijding gewerkt te hebben als verloskundige, is voor mij het moment gekomen om te stoppen met dit werk.Ik kijk met dankbaarheid terug naar de vele mooie en bijzondere momenten die ik heb mogen meemaken met jullie.

De contacten met jullie, het begeleiden en deel mogen uit maken van mooie, ontroerende en soms ook moeilijke momenten, ga ik missen.

Ook mijn collega’s en onze assistentes zal ik missen. We hebben een fijne en vertrouwde samenwerking gehad en ik weet zeker dat dat ten goede komt aan de zorg voor jullie. We hebben met elkaar gezocht naar een nieuwe collega. Inmiddels kunnen we jullie Elleke Vermeulen voorstellen.

Zij heeft al ervaring als verloskundige in de omgeving van Nijmegen en heeft enorm veel zin om bij ons in de praktijk aan de slag te gaan en jullie te begeleiden. Vanaf 1 januari gaat zij mij vervangen en zullen jullie haar tegenkomen.

Ik wil jullie bedanken voor het vertrouwen, jullie openheid en kwetsbaarheid, en wens jullie een fijne zwangerschap, goede bevalling en gezonde baby’s!

Warme groet van Karin

Terug naar het overzicht